+ Cevap Ver
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Stok kartlarınında toplu kdv dahil parametresi değiştirme

Administrator
    Tecrübe Puanı
    10

Lightbulb Stok kartlarınında toplu kdv dahil parametresi değiştirme

Stok kartlarında fiyat kdv şekli varsayılan olarak hariç gelmektedir. Kdv hariç olarak tanımlanış olan fiyat kdv şeklini otomatik olarak sql sorgusu ile dahil yapabilirsiniz. Fiyat1 için sql sorgusu aşağıda verilmiştir.

UPDATE STOK SET SKDV_SEKLI1='1'

Not: Bu işlemden önce mutlaka yedek alınmalıdır.

Junior Member
    Tecrübe Puanı
    0
    KDV hesaplamalarıyla uğraşırken işleri kolaylaştırmak önemli! 🧮 Eğer fiyatları KDV dahil göstermek istiyorsanız, SQL sorgusu işinizi görür. Ama manuel hesaplamalarla uğraşmamak için pratik bir KDV hesaplama aracı da işinize yarayabilir! 🚀 Unutmadan, işlem yapmadan önce yedek almak şart!

Junior Member
    Tecrübe Puanı
    0
    Arkadaşlar, Mostbet uygulamasını indirmek istiyorum ama internette o kadar çok sahte APK linki var ki hangisinin gerçek olduğuna emin olamıyorum. Telefonuma zarar verecek bir dosya indirmek istemiyorum. Güvenilir ve resmi indirme bağlantısını paylaşabilecek biri varsa çok memnun olurum.

Junior Member
    Tecrübe Puanı
    0
    Merhaba! Uygulamanın resmi ve güvenli indirme bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz: buradan Bu adrese girdiğinizde sitenin kendi uygulama yönlendirmesi açılıyor ve herhangi bir sahte link riski olmuyor. Ben bir yıldır aynı kaynağı kullanıyorum, uygulama hafif ve stabil çalışıyor.

Junior Member
    Tecrübe Puanı
    0
    Tam aradığım şeydi, çok teşekkürler!

+ Cevap Ver

Bu Konudaki Etiketler